Logo & grafisk identitet

Hvordan vil du oppfattes? Den visuelle identiteten er kjernen i hvordan en bedrift eller et selskap framstår. Jeg utvikler logo, typografi, fargepalett og alle grafiske elementer, basert på gode idéer og riktig strategi.

Nettsider

Jeg utvikler digital design og nettsider som er elegante, relevante og som forteller historier tydelig. Uansett om det handler om fjorårets tall eller årets tallerkener. Opptatt av brukervennlig, enkel og responsiv design. Som på papir, er jeg opptatt av å gjøre informasjon som kan være vanskelig eller tungt, lett tilgjengelig. Engasjerende og forståelig. Jeg samarbeider tett med programmerere og animatører.

Design av trykksaker

Brosjyrer, annonser, årsrapporter, magasiner, plakater, visittkort og bøker. I en digital verden er det deilig å bla i papir med sterke bilder og fin typografi. Lang erfaring med grafisk design og layout som forteller budskapet på en spennende, engasjerende og effektiv måte.

Film

Video er blitt en stor del av hverdagen vår i innholdsmarkedsføring, reklame eller selskapspresentasjon. Jeg utvikler ide, manus og regi på filmen, om den skal brukes internt, på kino eller i sosiale medier.

Foto & Styling

Gode foto er viktige bærebjelker i kommunikasjonen. Regi og dialog med fotograf er essensielt for å få  engasjerende bilder mht. lys, lokasjon, komposisjon og valg  av riktige rekvisitter. Jeg har lang erfaring og fingerspitzgefühl med styling og oppsett av mote, mat og interiør til fotografering og film. Jeg har et stort nettverk av fotografer til forskjellig typer jobber.